Starters in mei!

Begin mei zijn weer enkele kinderen uit Nieuw Zeeland, Egypte, en Zweden begonnen aan hun lessen van BIXedu.
De combinatie van de onlinelessen van BIXedu en Snappet (vanaf groep 4) vinden ze superleuk.

Snappet:
Tijdens het maken van de opgaven, zien de kinderen direct of ze de opgave goed gemaakt hebben. Is het gegeven antwoord niet juist, mogen ze het nog een keer proberen. De open vragen worden door hun juf in Nederland gecorrigeerd.
Zelf kunnen ze hun ‘rapport’ bekijken in hun eigen account. Zo kunnen ze zien hoe hun vorderingen zijn. Vanuit Nederland wordt direct respons gegeven als de vorderingen afwijken. Zo kan elk kind op zijn/haar niveau aan de lessen Nederlands werken.

Extra: woordenschat. Los van het taal- en spellingprogramma kunnen de kinderen gebruik maken van de onderdelen woordenschat, studievaardigheden (vanaf groep 5) en ‘Burgerschap’ (een soort maatschappijleer).

Begeleiding :
De ouders geven van de kinderen die in mei begonnen zijn, geven hun kinderen zelf instructie.
Ze gebruiken daarbij de stap-voor-stap instructie van BIXedu. De kinderen maken daarna zelfstandig de opgaven van de les in Snappet. Dit doen ze op een computer (desktop), een tablet of een iPad.
Begeleiding door de juf via Skype is ook mogelijk. Eén keer per week wordt er dan via Skype instructie gegeven, waarna de kinderen zelfstandig verder werken. Ook een combinatie van instructie door ouders en begeleiding via Skype is mogelijk.

Een proefles aanvragen? Klik hier om je aan te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *