Lekker lezen in je vakantie – Blitz!

Heb je ook al de app van de VAKANTIEBIEB gedownload?

Zelf heb ik het direct op 1 juli gedaan. Dit was de startdatum dat je met deze app kon beginnen. Ik kon niet wachten om te kijken welke (kinder-)boeken ik deze zomer op mijn iPad kan gaan lezen.

Er staan een aantal hele leuke kinderboeken tussen. Het boek Blitz! staat al in mijn digitale boekenkast en heb ik in één keer uitgelezen. Heb jij wel eens een groen mannetje met een blauwe broek en een antenne op zijn hoofd gezien? Ik wel! Natuurlijk niet in het echt… maar in het boek Blitz! van Rian Visser & Lars Deltrap.

Blitz gaat op reis en beleeft allerlei avonturen op de planeet aarde. Aan het eind wordt het verhaal spannend, want blijft Blitz bij ons op aarde of gaat hij toch weer terug naar zijn eigen planeet?

Dat vertel ik je natuurlijk niet, ga snel dit boek zelf maar lezen!

KLIK HIER VOOR DE VAKANTIEBIEB