Hoe lang duren jullie schoolvakanties?

Elke zomer opnieuw zie ik de wegen naar het Zuiden volstaan met files vol caravans en volgeladen auto’s. Op dat moment denk ik altijd weer even terug aan het moment dat ik zelf als kind zomervakantie kreeg: De laatste weken voor de zomervakantie waarin de spanning zich langzaam opbouwde met als hoogtepunt de laatste vrijdagmiddag voor de zomervakantie. Op dat moment waren mijn klasgenootjes en ik fysiek nog aanwezig in het klaslokaal, maar waren wij met onze hoofden bij de avonturen in verre oorden die wij zouden gaan beleven.

Een onderwerp om eens even (tijdig) bij stil te staan…. Hoe lang duren jullie schoolvakanties?

lees hier de hele blog van Marieke Boon

2016-02-28-wel-geen-lange-zomervakantie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *